Arrangementen

IETS TE VIEREN? CAFÉ WADDENZEE!

Bruiloften

De Westerlander Nicolaas kerk te Westerland is een werkelijke top locatie voor uw bruiloft. Op slechts 150 meter hiervandaan ligt Café Waddenzee: de perfecte locatie voor de receptie, het diner of aansluitend een fantastisch feest!

 

 

 

Feesten en partijen

Wilt een top locatie voor uw feest of jubileum? Café Waddenzee: het gezelligste café, op een prachtige locatie! Of u nu een avond gezellig wilt borrelen, of kiest voor een volledig programma inclusief maaltijd, wij regelen het voor u!

 

Ook van uw bedrijfsfeest of afdelingsuitje maken wij een geslaagde dag. Wilt u een casinoavond, barbecue, een spelletjesmiddag of karaokeshow, alles kan!

 

Café Waddenzee organiseert voor u elk feest of bijeenkomst, ongeacht het aantal personen! Wij maken altijd een offerte op maat en garanderen een vriendelijke en gastvrije bediening.

 

Vergaderingen en conferenties

Ons ruim opgezette gebouw is uitermate geschikt voor het organiseren van vergaderingen, conferenties of bijeenkomsten. Alle beeld- en geluidsapparatuur is aanwezig voor een professionele en geslaagde meeting.

Aan een uitstekende catering hoeft het uiteraard niet te ontbreken!

Wonderlijk Wieringen streekproducten
Nicolaaskerk Westerland
Café
Cafe Waddenzee

Voor informatie en/of reserveringen:

Westerlanderweg 43

1778 KL Westerland

joyce: 0031 (0)6 - 27 45 10 06

kees: 0031 (0)6 - 21 27 63 80

email