Camping in Noord-Holland aan zee

Met vrienden, familie of het gezin naar Noord-Holland. Een provincie die echt heel veel te bieden heeft. Van natuurmeren tot leuke campings zoals Camping Waddenzee, de #1 camping van Noord-Holland. Met animatie voor kinderen, speeltuintjes, voetbalveldje van kunstgras, ijssalon én supergoed restaurant, is Camping Waddenzee een plek waar u zeker terug wilt komen. 

Score: 4,5/5 sterren! 

"Hele vriendelijke ontvangst, wij hadden de dag zelf nog gereserveerd en alles was is orde. Ruime, nette standplaatsen en propere sanitairvoorzieningen. Qua prijs - kwaliteit is het top! Niks op aan te merken. 1 van de goedkoopste en betere campings en bovendien lekker eten in het restaurant! Zeker aan te raden, zowel voor gezinnen als volwassenen zonder kids!" - Sarah Lasuy

Boek mijn plek op de camping

Beleef een heerlijke vakantie in Noord-Holland

Waar denkt u aan bij het woord vakantie? Grote kans dat het op de een of andere manier overeen komt met 'Zon, zee en strand'. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een heerlijke, ontspannen vakantie. En dit is precies wat u krijgt op  en rondom onze camping in Noord-Holland.

In welke periode komen jullie?

Kom naar onze camping in Noord-Holland en vier Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en/of Pinksteren met onze speciale aanbiedingen! Ervaar de gezelligheid, ontdek de natuur en geniet van alle activiteiten die wij te bieden hebben. Boek nu een kampeerplaats voor een onvergetelijke vakantie.

Ligging aan het Amstelmeer

Want onze camping ligt aan het Amstelmeer. Hier kunt u heerlijk op het strand liggen. Maar ook als u naar het Noordzee strand wilt, hoeft u niet ver te reizen. Dit, en nog veel meer, maakt onze camping in Noord-Holland de ideale vakantiebestemming! Huur een chalet in Wieringen of kampeer op een ruime kampeerplaats; Camping Waddenzee is dé camping van Noord-Holland. 

Camping Noord Holland

Kindvriendelijke camping in Noord-Holland

Het is mooi dat er veel rondom de camping te doen is, maar het is misschien nog wel belangrijker dat er op de camping zelf iets te doen is. En dat is er! Zowel voor jong als oud biedt onze camping in Noord-Holland faciliteiten aan. Hierdoor kunt u ook gewoon lekker een dagje op de camping blijven. Wel zo fijn natuurlijk.

Voorzieningen voor kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Lekker spelen in de speeltuin, voetballen in de panna-court of relaxen in het jeugdhonk: zowel de jongere als de iets oudere kinderen hoeven zich niet te vervelen. In de speeltuin staan verschillende leuke speeltoestellen. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in de zandbak, is er een fietscarrousel, een leuke schommel én natuurlijk een glijbaan. De speeltuin is de ideale plek voor de jongste kinderen om lekker te kunnen spelen.

Voorzieningen Camping Waddenzee in Noord-Holland

> Voorzieningen voor de kinderen

Animatie tijdens het zomerseizoen

Onze camping in Noord-Holland biedt ook een erg leuk animatieprogramma aan tijdens het zomerseizoen. Tijdens dit programma worden de leukste activiteiten georganiseerd . Een leuke (kinder)bingo, disco, paaseieren zoeken (met Pasen) en nog veel meer leuks. De leuke animatie is nog een goede reden om voor onze camping te kiezen.

> Animatie

Wandel- en fietsroutes Hippolytushoef

Camping in Noord-Holland met hond

Naar onze camping in Noord-Holland? Hoe leuk is het om dan gezellig met uw hondje(s) naar de camping te gaan. Mooie wandelingen maken, takjes oprapen en met de hond spelen. Vanaf onze camping bent u zo bij de Waddenzee om de leukste tijd te hebben met de hond. Komt u ook naar onze camping in Noord-Holland voor honden?

Kamperen in Noord-Holland

Op een camping, daar wordt natuurlijk gekampeerd. Daarom kunt u bij ons verschillende soorten kampeerplaatsen reserveren. Wilt u het échte kampeergevoel ervaren? Kies dan voor de Basic Kampeerplaats. Dit is een compacte kampeerplaats met 10 ampère elektriciteit, water en wifi. Zoekt u net wat meer luxe? Dan is de Kampeerplaats Standaard misschien meer iets voor u. Deze plek is net iets ruimer en heeft met 16 ampère elektriciteit net wat meer mogelijkheden. Ook beschikt deze kampeerplaats over een afvoer.

Kamperen in luxe

Wilt u graag kamperen, maar met net wat meer luxe? Dan zijn de Comfort- en de Plus-kampeerplaatsen de plekken voor u. De comfortplaats heeft een oppervlakte van 100m², 10 ampère elektriciteit, water, afvoer, Wifi EN een CAI aansluiting. U kunt hier dus televisie kijken als u een tv mee heeft. De kampeerplaats Plus heeft een nog groter oppervlakte en 16 ampère elektriciteit.

Bekijk kampeerplaatsen

Liever een chalet huren in Noord-Holland?

Camping Waddenzee heeft meer dan 7(!) types chalets/vakantiehuizen. Van knusse duo lodges tot luxe lodges voor 6 personen. Er zijn zelfs 4 chalets nieuw op de camping.

  • Wadden Lodge Living (nieuw) - 4 personen
  • Wadden Lodge Comfort (nieuw) - 4 personen
  • Wadden Lodge Plus (nieuw) - 6 personen
  • Waddenhuis (net een woonhuis!) - 6 personen
  • Cabin Lodge (voor het gezin) - 4 personen
  • Tiny Lodge Comfort (nieuw) - 2 personen
  • Tiny Lodge (knus) - 2 personen

Chalet huren Noord-Holland

Veel nieuwe chalets zodat we uw vakantie nóg aangenamer maken. Benieuwd hoe de chalets/vakantiehuizen eruit zien?

Bekijk onze chalets/vakantiehuizen

Ontdek Noord-Holland en de Waddenzee

Op de camping is veel te doen, maar buiten de camping ook. In de buurt van onze camping zijn verschillende leuke steden en dorpen te bezoeken. En rijdt u iets verder, dan staat u zo in hoofdstad Amsterdam. Maar ook een bezoek aan Den Helder is absoluut de moeite waard. 

Of wat dacht u van De Waddenzee ontdekken? Het is indrukwekkend en prachtig! 

De leukste steden van Noord-Holland

We noemden het net al, maar Den Helder is een van de leukste steden om te bezoeken. Waarom? Omdat er heel veel te zien en te doen is. In Den Helder kunt u bijvoorbeeld het Marinemuseum bezoeken. In dit museum leert u over de rijke marine-geschiedenis die ons land kent. Van de zeehelden tot de wapens en uniformen die gebruikt werden. En de unieke onderzeeboot 'Tonijn', die hier op het droge is gehesen, kunt u uiteraard bezoeken. Andere leuke musea in Den Helder:

Actie in Den Helder

Houdt u meer van actie? Dan kunt u in Den Helder op bezoek bij de KlimVallei. In dit Eco-Klimpark kunt u tussen de toppen van de bomen doorklimmen. Als u durft tenminste. Want het laagste parcours ligt op 4 meter hoogte en het hoogste parcours op maar liefst 8 meter hoogte! Kortom, dit is een uitstapje voor echte waaghalzen.

Ontdek ook Hippolytushoef

In de omgeving van onze camping liggen heel veel leuke dorpjes en plekjes om te bezoeken, bijvoorbeeld Hippoltyushoef. Dit dorpje ligt op 5 km afstand van de camping. Voor wandelaars en fietsers de perfecte plek; vanuit en door Hippolytushoef lopen veel wandel- en fietsroutes die u naar de mooiste plekjes leiden. Vanaf onze camping bent u zo in Hippolytushoef, ideaal. 

Komt u ook naar onze camping bij Hippolytushoef om het te ontdekken?

Suppen op het Amstelmeer

Het is door de jaren heen steeds populairder geworden, suppen op het water. Overal waar tegenwoordig ook maar een zwemmeertje is, wordt er gesupped. En ook tijdens uw vakantie op onze Camping in Noord-Holland is dit mogelijk. Het is een leuke gezinsactiviteit. Het brengt gezelligheid, ontspanning en mooie uitzichten met zich mee. 

Bent u van plan om te gaan suppen? Dan kan dat perfect vanaf het Lutjestrand, een mooi strand dat 750 m van de camping ligt. U supt vanaf hier zo het Amstelmeer op.

Direct vakantie op camping in Noord-Holland boeken