Corona maatregelen

Genieten op de camping in Noord Holland

Waar denkt u aan bij het woord vakantie? Grote kans dat het op de een of andere manier overeen komt met 'Zon, zee en strand'. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een heerlijke, ontspannen vakantie. En dit is precies wat u krijgt op onze camping in Noord-Holland. Want onze camping is prachtig gelegen aan het Amstelmeer. Hier kunt u heerlijk op het strand liggen. Maar ook als u naar het Noordzee strand wilt, hoeft u niet ver te reizen. Dit, en nog veel meer, maakt van onze camping in Noord-Holland de ideale vakantiebestemming!

Onze camping in Noord-Holland

Het is mooi dat er veel rondom de camping te doen is, maar het is misschien nog wel belangrijker dat er op de camping zelf iets te doen is. En dat is er! Zowel voor jong als oud biedt onze camping in Noord-Holland faciliteiten aan. Hierdoor kunt u ook gewoon lekker een dagje op de camping blijven. Wel zo fijn natuurlijk.

Boek uw plek op de camping

Voorzieningen voor de kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Lekker spelen in de speeltuin, voetballen in de panna-court of relaxen in het jeugdhonk: zowel de jongere als de iets oudere kinderen hoeven zich niet te vervelen. In de speeltuin staan verschillende leuke speeltoestellen. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in de zandbak, is er een fietscarrousel, een leuke schommel én natuurlijk een glijbaan. De speeltuin is de ideale plek voor de jongste kinderen om lekker te kunnen spelen.

Animatie tijdens het zomerseizoen

Onze camping in Noord-Holland biedt ook een erg leuk animatieprogramma aan tijdens het zomerseizoen. Tijdens dit programma worden de leukste activiteiten georganiseerd . Een leuke (kinder)bingo, disco, paaseieren zoeken (met Pasen) en nog veel meer leuks. De leuke animatie is nog een goede reden om voor onze camping te kiezen.

Ontdek Noord-Holland

Op de camping is veel te doen, maar buiten de camping ook. In de buurt van onze camping zijn verschillende leuke steden en dorpen te bezoeken. En rijdt u iets verder, dan staat u zo in hoofdstad Amsterdam. Maar ook een bezoek aan Den Helder is absoluut de moeite waard. 

De leukste steden in de buurt

We noemden het net al, maar Den Helder is een van de leukste steden om te bezoeken. Waarom? Omdat er heel veel te zien en te doen is. In Den Helder kunt u bijvoorbeeld het Marinemuseum bezoeken. In dit museum leert u over de rijke marine-geschiedenis die ons land kent. Van de zeehelden tot de wapens en uniformen die gebruikt werden. En de unieke onderzeeboot 'Tonijn', die hier op het droge is gehesen, kunt u uiteraard bezoeken. Andere leuke musea in Den Helder:

Actie in Den Helder

Houdt u meer van actie? Dan kunt u in Den Helder op bezoek bij de KlimVallei. In dit Eco-Klimpark kunt u tussen de toppen van de bomen doorklimmen. Als u durft tenminste. Want het laagste parcours ligt op 4 meter hoogte en het hoogste parcours op maar liefst 8 meter hoogte! Kortom, dit is een uitstapje voor echte waaghalzen.

Bekijk alle activiteiten in de omgeving

 

Kamperen op onze camping

Op een camping, daar wordt natuurlijk gekampeerd. Daarom kunt u bij ons verschillende soorten kampeerplaatsen reserveren. Wilt u het échte kampeergevoel ervaren? Kies dan voor de Basic Kampeerplaats. Dit is een compacte kampeerplaats met 10 ampère elektriciteit, water en wifi. Zoekt u net wat meer luxe? Dan is de Kampeerplaats Standaard misschien meer iets voor u. Deze plek is net iets ruimer en heeft met 16 ampère elektriciteit net wat meer mogelijkheden. Ook beschikt deze kampeerplaats over een afvoer.

Camping Noord Holland

Kamperen in luxe

Wilt u graag kamperen, maar met net wat meer luxe? Dan zijn de Comfort- en de Plus-kampeerplaatsen de plekken voor u. De comfortplaats heeft een oppervlakte van 100m², 10 ampère elektriciteit, water, afvoer, Wifi EN een CAI aansluiting. U kunt hier dus televisie kijken als u een tv mee heeft. De kampeerplaats Plus heeft een nog groter oppervlakte en 16 ampère elektriciteit.

Boek uw ideale kampeerplaats

Glamping in Noord Holland

Kamperen is heerlijk! En kamperen is nog fijner als u geen tent hoeft op te zetten. En dat is precies wat glamping in Noord-Holland omschrijft. Na aankomst direct genieten van een luxe en comfortabel verblijf in een van onze glampingtenten, ofwel safaritenten. Dit zijn luxe ingerichte tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Zo staan er luxe bedden in, is er eigen sanitair aanwezig, een verwarming en uiteraard een volledig uitgeruste keuken met alles er op en er aan. En dat allemaal met de charme van kamperen! U kunt bij ons kiezen uit twee luxe types glamping tent: de Glamping Lodge (6 personen) en de Tiny Lodge (2 personen). Komt u gezellig genieten? Boek nu uw glampingvakantie in Noord Holland

Glampingvakantie boeken