Boek nu een plek op onze schitterende camping in Noord-Holland met hond

Op zoek naar een verblijf op een camping in Noord-Holland met hond? Bij Camping Waddenzee zijn alle trouwe viervoeters welkom, mits aangelijnd.

Op deze manier hoeft u geen oppas te regelen of uw hond ergens achter te laten want hij kan gewoon mee op vakantie. Zo kunt u niet alleen uitwaaien, maar uw hond ook! Komt u gezellig vakantie vieren op onze camping in Noord-Holland?

Bekijk hier onze accommodaties en kampeerplekken

Camping in Noord-Holland met hond

Verblijf op onze camping in Noord-Holland met uw hond in één van onze mooie accommodaties of op één van onze ruime kampeerplaatsen.

Wij bieden verschillende soorten verhuuraccommodaties aan waarin u en uw viervoeter kunnen verblijven. Zo hebben wij accommodaties die geschikt zijn voor twee, maar ook voor zes personen exclusief hond. Er zijn dus genoeg verschillende accommodaties aanwezig waarin u kunt verblijven.

Bent u een echte kampeerliefhebber? Let dan op want u heeft veel keus! Niet alleen hebben wij een speciale camperplaats, maar ook verschillende kampeerplaatsen. Zo kunt u bij ons een basic kampeerplaats boeken, maar ook een comfort of zelfs een plus plaats!

Verblijf op onze camping in Noord-Holland met uw hond op onze basic kampeerplaats of standaard kampeerplaats. De basic kampeerplaats is ruim 70 vierkante meter en is voorzien van 10 ampère stroom, water en WiFi.

De standaard kampeerplaats daarentegen is 80 vierkante meter groot en is voorzien van 16 ampère stroom, heeft een wateraansluiting en afvoer.

Boek een comfort kampeerplaats op onze camping in Westerland met uw hond en ontvang nog meer luxe en meer ruimte. Zo zijn de plekken ruim 100 vierkanter meter groot en is alles aanwezig voor een zorgeloze vakantie in Noord-Holland.

Op de plus plaatsen heeft u en uw hond nog meer ruimte want deze plaatsen zijn ruim 120 vierkante meter groot.

Ook zijn de plus plaatsen, in tegenstelling tot de comfortplaatsen, voorzien van 16 ampère stroom. Op de comfort plaatsen heeft u namelijk 10 ampère stroom. Kortom: de keus is reus op onze camping in Noord-Holland met hond!

Camping Noord-Holland met hond

Wat te doen in Noord-Holland?

Verblijf op onze camping in Noord-Holland met uw hond en waai lekker uit. De omgeving is prachtig en er is veel te doen voor u met hond en natuurlijk ook zonder.

Wandelen met de hond in de Noordkop

Lekker samen wandelen met uw hond in Westerveld. Dit bijzondere dorp is ontstaan na de 19e eeuw. Het is een bijzondere plek in de Noordkop. Het biedt u vergezichten op bijvoorbeeld het Amstelmeer, de Waddenzee en het Lutjesstrand. U kijkt u ogen uit!

Genieten van de zon op het Lutjestrand 

Vanaf onze camping bent u binnen no-time op het Lutjestrand. Hier kunt u een heerlijk dagje ontspannen! Geniet hier van de (zon), de zee en het strand. Bent u een watersport liefhebber en wilt u graag het water op? Dan is dit hier ook mogelijk!

U kunt hier windsurfen, suppen, kanoën, varen en natuurlijk zwemmen! Het Amstelmeer is de perfecte locatie voor de liefhebber van watersporten. Op nog geen kilometer van uw verblijf op onze camping in Groningen met uw hond vindt u het surfstrand. U kunt hier ook surflessen nemen en een eigen plank huren. 

Steden die met de fiets te bereiken zijn

Naast het Westerland zijn er nog veel andere leuke steden en dorpen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Sommige zijn zelfs met de fiets goed te bereiken.

Fietsverhuur Waddenzee: Sport Nu Fietsverhuur

Heeft u geen fietsen mee en wilt u toch graag een stukje fietsen? Dan kunt u ook een paar fietsen huren. Hiervoor kunt u bij Sport Nu Fietsverhuur terecht. 

Boek nu een plek op onze camping in Noord-Holland met uw hond

Wees er snel bij en boek een plek op onze camping in Noord-Holland met uw hond en waai heerlijk uit. We hebben fijne faciliteiten, mooie accommodaties en kampeerplekken en de omgeving is schitterend.

De perfecte locatie om uw trouwe viervoeter mee naar toe te nemen. Boek snel voordat onze camping vol zit!

Boek hier snel uw vakantie