Naar een camping bij Wieringerwerf?

U bent op zoek naar een Camping bij Wieringerwerf. Dan bent u bij Camping Waddenzee op de juiste plek. Op slechts 10 km van Wieringerwerf vindt u deze kindvriendelijke camping. Aan activiteiten, faciliteiten en voorzieningen geen gebrek! Elk seizoen is er voor jong en oud volop vertier, op de camping en in de omgeving. 

Naar Camping Wieringerwerf?

Camping Waddenzee

  • Kampeerplaatsen, safaritenten en nieuwe chalets
  • Enorm veel te doen voor het hele gezin
  • Een echte watersport camping (600 meter van het Amstelmeer)

Op Camping Waddenzee waait de wind, door groene velden en langs het strand. Een plek van rust, waar u de tijd vindt om te genieten van het prachtige Noord-Holland.

Boek direct mijn vakantie

Camping Waddenzee: de leukste camping bij Wieringerwerf

Watersporten op het Amstelmeer en de Waddenzee, een ijsje halen op de camping, de mooiste vakantiemomenten beleven met het animatieteam, na een dagje volop vermaak een hapje eten in Café Waddenzee. Onze camping bij Wieringerwerf is dé plek waar jong en oud zich geen moment verveelt. Of u nu een weekend, midweek of lange vakantie doorbrengt op onze camping, aan mogelijkheden voor vermaak geen gebrek! 

Wieringerwerf camping

Uw verblijf op Camping Waddenzee

In welke accommodatie of op welke kampeerplaats viert u het liefst vakantie? Op onze camping bij Wieringerwerf heeft u de keuze uit tal van kampeerplaatsen en accommodaties. Wilt u het combineren? Dan is een verblijf in een safaritent perfect.

Heerlijk ruim kamperen met of zonder privé sanitair

Maar liefst vijf kampeerplaatsen op de camping. Ja, vijf! Als kampeerder heeft u volop keuze uit kampeerplaatsen. Kiest u voor back-to-basic kamperen of liever een kampeerplaats plus (ca. 120 m², 16 amp. stroom, water, afvoer, wifi)? Ontdek snel welke kampeerplaats aan uw behoefte voldoet en kies voor een kampeervakantie op onze camping bij Wieringerwerf. 

Naar alle kampeerplaatsen

In alle luxe en met comfort genieten in een chalet

Aan iedereen is gedacht, jong en oud. Op onze camping kunt u ook in uiterste luxe verblijven in een chalet, waddenhuis of sfeervol ingerichte glamping lodge (safaritent). 

Nieuw in 2023: Wadden Lodge Living, Wadden Lodge Comfort en Wadden Lodge Plus. 

Kies uw favoriete chalet of safaritent

Glampigvakantie bij Wieringerwerf

Wat ook perfect genieten in luxe omschrijft, is een verblijf in een luxe safaritent. Deze kampeertrend, genaamd glamping, begon al in het jaar 2021 en zet alsmaar door. Het is een unieke combinatie van kamperen in de natuur en genieten van luxe en comfort. En op Camping Waddenzee kunt u dit, glamping in Noord-Holland, uiteraard ervaren. Verblijf in een van onze luxe safaritenten, die allen voorzien zijn van luxe bedden, eigen sanitair, een volledig ingerichte keuken en een ruim terras met voldoende zitmogelijkheden.

Camping Wieringerwerf

De leukste activiteiten in en om Wieringerwerf

Wieringerwerf of de omgeving verkennen? Wij maken het u zo makkelijk mogelijk zodat u niets hoeft uit te zoeken maar direct op pad kan gaan. Dit zijn de leukste activiteiten, mooiste bezienswaardigheden in en rond Wieringerwerf:

  1. Bezoek de Afsluitdijk: De Afsluitdijk is een iconische waterkering en een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Nederland. Het biedt prachtig uitzicht op de Waddenzee en het IJsselmeer.

  2. Ga wandelen of fietsen: Er zijn tal van wandel- en fietsroutes in en rondom Wieringerwerf, waaronder de Zuiderzeeroute, de Westfriese Omringdijk en het Robbenoordbos.

  3. Bezoek het Dijkgatbos: Dit bos is een van de grootste bossen van Noord-Holland en biedt volop gelegenheid om te wandelen, fietsen, picknicken en genieten van de natuur.

  4. Ga vissen: In de omgeving van Wieringerwerf vindt u een aantal prachtige visplekken, waaronder het Amstelmeer en de Waddenzee.

  5. Bezoek het Wieringer Eilandmuseum: Dit museum biedt een kijkje in de geschiedenis van het Wieringer eiland en toont traditionele ambachten, klederdracht en archeologische vondsten.

  6. Ga golfen: Wieringerwerf heeft een 9-holes golfbaan die uitdagend is voor zowel beginners als ervaren golfers.

Zin gekregen in een vakantie bij Wieringerwerf op Camping Waddenzee? Boek hieronder snel en gemakkelijk uw vakantie op onze camping Wieringerwerf.

Boek direct mijn vakantie