Corona maatregelen

Glamping Noord Holland

Houdt u van kamperen, maar heeft u geen zin een tent op te zetten? Of vindt u kamperen leuk, maar eigenlijk niet luxe genoeg? Dan bieden onze Glamping tenten dé ideale uitkomst. Want met onze luxe glampingtenten combineert u de charme van kamperen met de luxe van een huuraccommodatie. Glamping in Noord Holland is daarmee ideaal voor zowel de kampeerder als de fanatieke huurder!

Glamping in Noord Holland

Glamping op Camping Waddenzee komt in twee vormen. Allereerst is er de grote, 6-persoons Glamping Lodge. De naam zegt het al een beetje: dit is meer dan zomaar een tent. De Glamping Lodge beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft. Zo heeft de lodge een volledig ingerichte keuken. Hier vindt u onder andere een vaatwasser, een combi-magnetron en een Dolce-Gusto koffiemachine. U slaapt hier op luxe bedden, die bij aankomst op de camping natuurlijk opgemaakt zijn. U kunt uw eigen sanitair gebruiken (douche en toilet) en er is een speelhoek voor de kinderen. Kortom, het is een volledige huuraccommodatie in een mooie tent!

Boek hier de Glamping Lodge

Glamping in Noord Holland

Genieten met zijn tweeën

De Glamping Lodge is ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen. Maar als u een romantisch weekendje weg wil met uw partner, dan zoekt u misschien meer iets met een knus karakter. En dat is precies wat onze Tiny Tent u kan bieden. Deze luxe, maar kleine, Glamping Noord Holland tent is voorzien van stroom, verlichting en een minikoelkast. U heeft uiteraard weer de beschikking over een luxe bed. Ook heeft u vanaf het terras (met zitjes) prachtig uitzicht. De Tiny Tent is dé accommodatie voor een romantisch weekendje of weekje met zijn tweeën.

Boek hier de Tiny Tent

 

Glamping in Noord Holland

Op pad in Noord-Holland

Oké, u heeft een mooie Glamping tent gevonden. Dan wordt het nu tijd om te kijken wat u tijdens uw glamping vakantie in Noord-Holland kunt doen. Want vanaf onze camping is genoeg te beleven! Bovenaan uw lijstje staat hoogstwaarschijnlijk een bezoekje aan het strand. En dat is ook niet zo gek, want onze camping is omgeven door water. Binnen enkele minuten staat u op het Noordzeestrand. Heerlijk zandkastelen bouwen, zwemmen, wandelen door de duinen en uiteraard even lekker genieten op de boulevard, of in een van de strandtentjes. 

Plan een leuke stedentrip

Natuurlijk is Noord-Holland ook dé plek voor een lueke stedentrip. Vanaf onze camping kunt u immers verschillende grote en bijzondere steden bezoeken. Voor de hand ligt natuurlijk een bezoek aan de hoofdstad, Amsterdam. Mar vanuit uw glampingtent in Noord Holland zijn er nog veel meer leuke steden en dorpen om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Alkmaar. Deze kaasstad gaat elke week terug in de tijd tijdens de traditionele kaasmarkt. Hier wordt nog op de ouderwetse manier, via handjeklap, kaas verkocht. Als echte kaasliefhebber kunt u ook nog het stadje Edam bezoeken. 

Boek nu uw Glamping Vakantie