Corona maatregelen

Camping aan zee Nederland

Een camping aan zee in Nederland: heerlijk uitwaaien aan het strand, lekker zwemmen in de zee en uiteraard ook genieten van de mooiste wandelingen langs de kust. En dat is precies wat u krijgt op Camping Waddenzee. Onze camping ligt vlakbij het Noordzeestrand en nog dichter bij de Waddenzee. Alleen al hierom is onze camping zo'n uitstekende plek om vakantie vieren. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om naar onze camping aan zee te komen.

Boek op onze camping aan zee

Camping aan zee in Nederland

Maar voordat we u over de leukste activiteiten en de mooiste steden in de omgeving vertellen, vertellen we u eerst graag waarom een strandvakantie op onze camping de ultieme vakantie aan zee is. Vanaf onze camping kunt u namelijk alle kanten op. U kunt heelrijk wadlopen op de Waddenzee, u kunt lekker zwemmen in de Noordzee en u kunt verschillende leuke wateractiviteiten doen, zowel op de Waddenzee als op de Noordzee. 

Camping aan zee Nederland

De leukste wateractiviteiten, allemaal in de buurt

Voor wateractiviteiten hoeft u niet ver van de camping af te gaan. Surfen, kanoën, waterskiën... u kunt het zo gek niet bedenken of het kan in de buurt van de camping. Sterker nog: op nog geen 700 meter van onze camping bevindt zich het surfstrand. Hier kunt u uitstekend surfen en zelfs surflessen nemen. Zo kan ook de onervaren watersporter genieten op onze camping bij het Amstelmeer.

 

Even lekker de omgeving in

Het is niet alleen water en zee dat onze camping zo'n fijne plek maakt. Ook de omgeving van de camping biedt heel veel extra's voor een leuke vakantie. Zo kunt u de allerleukste en mooiste steden van het land bezoeken vanaf onze camping. Een bezoek aan AmsterdamAlkmaarHaarlem of natuurlijk Den Helder is altijd leuk! In AMsterdam kunt u de mooiste musea van het land bezoeken, in Alkmaar de unieke wekelijkse kaasmarkt, in Haarlem de prachtige Sint Bavo Kerk en in Den Helder het interessante Marinemuseum (mét toegankelijke onderzeeboot). Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden, maar u begrijpt dat u zeker niet stil hoeft te zitten.

Ook veel natuur rond de camping

Ook als u een echte natuurliefhebber bent dan is onze camping aan zee een aanrader. We hadden het al even over lange strandwandelingen (die heerlijk zijn), maar de natuur rond de camping is veel veelzijdiger dan dat. Maak een heerlijke wandeling door het Noorderland. Bezoek ondertussen de leukste dorpjes met unieke karakters. Dit wil u zeker niet missen.

Kamperen aan zee

Er is dus veel te doen rondom de camping. Genoeg reden om een mooie kampeerplaats of accommodatie op onze camping te reserveren. U kunt bij ons kiezen uit verschillende ruime kampeerplaatsen, een aantal hele luxe Glamping tenten en mooie stacaravans. Er is dus voor elke vakantie een mooi onderkomen te vinden. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en kom heerlijk genieten op onze camping aan zee in Nederland.

Boek uw vakantie nu

Een heerlijke Glamping vakantie

Ook voor een Glamping-vakantie zit u goed op Camping Waddenzee. Op onze camping kunt u namelijk luxe glamping accommmodaties huren. Deze luxe accommodaties zijn volledig ingericht en bieden dé uitvalsbasis voor een heerlijke relaxvakantie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een heerlijk glamping uitje aan de Waddenzee? Bekijk dan nu de mogelijkheden en boek uw glamping vakantie in Noord-Holland.

Glamping in Noord-Holland