Het leukste dorpsfeest van Noord-Holland: Dorpsfeest Westerland 2023

Geplaatst: 23-05-2023

Het is weer bijna zover! Het leukste dorpsfeest van Noord-Holland staat voor de deur. Dit jaar wordt alweer de 41ste editie van het Dorpsfeest georganiseerd, dat traditioneel plaatsvindt tijdens het derde weekend van juni. Het belooft een onvergetelijk spektakel te worden met een gevarieerd sportief en recreatief programma voor jong en oud. Kom en geniet van een weekend vol plezier, gezelligheid en entertainment!

Het leukste dorpsfeest van Noord-Holland

Ieder jaar kijkt iedereen er weer naar uit: het Dorpsfeest, hét hoogtepunt van de zomer. Dit jaar vindt het plaats in het weekend van 16, 17 en 18 juni 2023. Het Dorpsfeest staat bekend om zijn gezelligheid en unieke activiteiten voor het hele gezin.

Een sportief en recreatief Programma

Op zaterdag wordt het Dorpsfeest afgetrapt met een spetterende kindermiddag. De jongste feestvierders kunnen zich vermaken met leuke spelletjes, springkussens en nog veel meer. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders genieten van de gezellige sfeer en deel uitmaken van de festiviteiten.

Voor de sportievelingen onder ons wordt het Wieringer kampioenschap (Beach) Volleybal georganiseerd. Trek uw sportkleding aan en laat u vaardigheden zien op het zand. Daag uw vrienden en buren uit voor een spannende wedstrijd en ga voor de overwinning!

Daarnaast staat er op zaterdag een uitdagende Obstacle run op het programma. Test uw kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen op het uitdagende parcours. Durft u de obstakels te overwinnen?

Zaterdag wordt afgesloten met een fantastisch feest. Dans op de muziek van topartiesten, geniet van heerlijke hapjes en drankjes en maak herinneringen met vrienden en familie. Het belooft een spetterende avond te worden die u niet mag missen!

De gezellige Boerenlandfair

Op zondag vindt de altijd gezellige Boerenlandfair plaats. Struin langs de kraampjes met ambachtelijke producten, proef de heerlijke streekproducten en geniet van het gezellig samenzijn. Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten, van ponyrijden tot het bewonderen van oude ambachten.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderdorp waar ze zich kunnen uitleven op verschillende attracties en spelletjes. 

Mis het niet!

Het Dorpsfeest is een jaarlijks hoogtepunt waar jong en oud naar uitkijken. Het is  Of je nu een fanatieke sporter bent, dol bent op gezelligheid of wilt genieten van lokale lekkernijen, het Dorpsfeest heeft voor ieder wat wils.

Zet het weekend van 16, 17 en 18 juni 2023 alvast in uw agenda en kom naar het leukste dorpsfeest van Noord-Holland. 

Nieuws overzicht