Corona maatregelen

Een schitterend en luxe vakantiehuis in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in Noord-Holland? Dan bent u bij Camping Waddenzee aan het juiste adres. Wij hebben mooie verhuuraccommodaties die geschikt zijn voor verschillende groepen.

Verblijf samen met uw gezin in het Waddenhuis of verblijf samen in een Tiny Tent. Lees hieronder verder om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is op Camping Waddenzee.

Bekijk hier onze verhuuraccommodaties

Een luxe vakantiehuis in Noord-Holland naar wens

Op zoek naar een luxe vakantiehuis in Noord-Holland? Wij bieden verschillende prachtige verhuuraccommodaties aan. Of u nu van plan bent om met twee, vier of zes personen te komen? Wij hebben verschillende accommodaties voor verschillende soorten groepen.

Wilt u samen naar het noorden vertrekken voor een heerlijke vakantie aan het water? Dan kunt u kiezen uit een Tiny Tent of een Tiny Lodge. Beide accommodaties zijn geschikt voor twee personen.

De Tiny Lodge is voorzien van een ruim terras met meubilair en is volledig uitgerust met onder andere een TV, sanitair, keuken en een heerlijk groot bed om samen in te slapen.

De Cabin Lodge is het grotere broertje van de Tiny Lodge. Deze Cabin is geschikt voor maximaal vier personen en hier is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie. Zo is er een ruime keuken en een groot gemeubileerd terras. Hier kan je in de ochtend in alle rust van een kop koffie genieten. Ook is er een ruime badkamer.

Bent u van plan om met zes personen te komen? Dan hebben wij een Glamping Lodge en zelfs een enorm Waddenhuis! Dit is een luxe vakantiehuis in Noord-Holland waarin u zich direct thuis zult voelen.

Alles is hier aanwezig en het zal u hier aan niets ontbreken. Het is de ideale plek om de omgeving te verkennen en te ontdekken. In het kort:

  • Het Waddenhuis is geschikt voor zes personen.
  • Het huis heeft een ruime woonkamer die van alle gemakken is voorzien.
  • De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koffiezetapparaat, een stoomoven en een Amerikaanse koelkast.
  • Er zijn twee luxe badkamers, waarvan één badkamer een bubbelbad heeft.
  • Er zijn maar liefst drie schitterende slaapkamers aanwezig.
  • Ook heeft dit luxe vakantiehuis in Noord-Holland een eigen zonneterras met meubilair.

Dit luxe vakantiehuis in Noord-Holland ligt naast de camping en er zijn onder andere meerdere speeltoestellen en een voetbalveld aanwezig, maar dat is lang nog niet alles!

Een luxe vakantiehuis in Noord-Holland met een speeltuin daarvoor met diverse speeltoestellen.

Veel fijne faciliteiten

Wat is er dan nog meer te beleven voor de kinderen? Naast een speeltuin met meerdere speeltoestellen en een voetbalveld is er ook nog een panna-court aanwezig. Kinderen kunnen hier goed met elkaar dollen!

Is dat alles? Nee, ook kan de jeugd lekker chillen in het jeugdhonk, meerijden met Kees op de golfkar en is er is een zomerprogramma met onder andere kinderbingo’s en discoavonden in café restaurant Waddenzee. Kortom: vakantievriendjes zijn zo gemaakt!

Ook is er tijdens het zomerseizoen veel te beleven voor jong en oud. Ons animatieteam verzint de leukste activiteiten. Op onze Facebook pagina kunt u zien wat er allemaal georganiseerd wordt en hoe dit eruit ziet. Erg leuk!

Geen zin om te koken of gewoon zin in een lekkere snack? In ons café restaurant Waddenzee kunt u lunchen, dineren of een lekkere snack ophalen. Hier wordt ook geregeld een bingo of disco georganiseerd. Kortom: veel en fijne faciliteiten op Camping Waddenzee!

Boek nu een luxe vakantiehuis in Noord-Holland

Heeft u een luxe vakantiehuis in Noord-Holland op het oog? Wacht dan niet te lang met boeken want onze vakantiehuizen zijn schaars. Verzeker uzelf van een luxe vakantiehuis in Noord-Holland door nu te boeken. Wij zien u graag snel!

Boek hier uw vakantiehuis!