Corona maatregelen

camping aan de kust

Camping aan de kust in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een camping aan zee in Nederland? En het liefste een camping in Noord-Holland? Dan is Camping Waddenzee de camping die u zoekt. Met uitstekende faciliteiten en een ligging om u tegen te zeggen, is Camping Waddenzee de ideale camping voor jong en oud.

Camping aan de kust

Direct vakantie aan de kust boeken

Camping aan de kust

Want wat is er nu mooier dan een camping vinden die zowel aan de Waddenzee-kust als de Noordzee-kust ligt? Zeker als u op zoek bent naar een camping van waaruit u makkelijk naar zee kunt trekken, is onze camping ideaal. Op nog geen 20 minuten wandelen staat u op bij de Waddenzee, en op een klein half uurtje rijden bent u bij de Noordzeekust. Kortom, de zee is altijd dichtbij!

Voorzieningen op de camping

Niet alleen een bezoek aan de kust maakt een verblijf op onze camping zo prettig. Ook de voorzieningen op de camping maken een verblijf ontzettend aangenaam. Er is uiteraard goed en schoon sanitair op de camping aanwezig. Daarnaast kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin en genieten bij de animatie. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten georganiseerd. U kunt hierbij denken aan leuke sport activiteiten, knutselwerkjes maken, maar ook spelen op opblaastoestellen en nog veel meer! Het is altijd gezellig bij de animatie.

Uit eten op de camping

Ook uit eten gaan kan gewoon op de camping. Heeft u tijdens uw vakantie geen zin om zelf te koken? Dan biedt het restaurant de ideale uitkomst. Café Restaurant Waddenzee is dé plek voor een hapje, een drankje en gezelligheid. Met een goedgevulde menukaart is er altijd iets lekkers te bestellen. 

Camping bij Lutjestrand

Camping Waddenzee heeft een ideale ligging vlakbij aan het water. Vanaf de camping bevindt u zich al snel op een kleinschalig en schoon strand: het Lutjestrand. Het is een van de oudste stranden van Noord-Holland, het zand is al meer dan 100.000 jaar oud! 

Het Lutjestrand is dan wel kleinschalig, maar voor kinderen zijn er diverse voorzieningen, waaronder een volleybalnet en watertafel. Activiteiten op het water: gezellig met een sloepje varen, suppen, kiten en windsurfen. Vanaf onze camping bij Lutjestrand start direct uw avontuur op en aan het water. 

Maar ook aan het Amstelmeer

Niet alleen de Noord- en de Waddenzee liggen erg dichtbij. Onze camping bevindt zich namelijk naast het Amstelmeer. Dit voegt nog een extra watermogelijkheid toe aan uw vakantie. Want op het Amstelmeer kunt u ontzettend veel leuke watersporten doen. Lekker zeilen, surfen en kitesurfen bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u ook goed genieten op het strand van het Amstelmeer. U hoeft daarvoor dus niet per sé naar de kust.

Boek direct

of eerst verder lezen voor alle informatie...

 

Kom kamperen aan de kust

Genoeg gepraat over wat er te doen is aan de kust: laten we kijken welke kampeerplaatsen u kunt reserveren op onze camping aan zee. Er is namelijk ruime keuze uit verschillende plekken. Allereerst is er de Kampeerplaats Basic. Dit is een redelijk simpele kampeerplaats. Dit heeft voornamelijk met de oppervlakte te maken: 70m². Voor de rest is hij alles behalve simpel, met water, 10 ampère elektriciteit en zelfs Wifi.

Wilt u hem liever wat groter? Kies dan voor de kampeerplaats standaard. Deze heeft een iets groter oppervlak dan zijn basis-broertje, net wat meer elektriciteit (16 ampère) en een afvoer. 

Kampeerplaats Comfort en Plus

Bent u op zoek naar nóg meer luxe? Kies dan voor de Comfortplaats of de Plus plaats. De Comfortplaats heeft een oppervlakte van 100m², waardoor u hier met elk kampeermiddel terecht kunt. En de Kampeerplaats Plus heeft een oppervlakte van zelfs 120m² en een CAI aansluiting. Dat wordt vakantie vieren in stijl! Ten slotte kunt u ook nog een Camperplaats boeken, als u met de camper op vakantie gaat.

Een kampeerplaats aan de kust boeken

Camping aan de kust Glamping

Een accommodatie aan de kust

Ook kunt u hele mooie accommodaties aan de kust boeken. Een daarvan is het strakke en moderne Waddenhuis. Dit is een heel ruim appartement, waarin alle luxe zit die u tijdens uw vakantie nodig heeft. Ook kunt u een aantal luxe Safaritenten huren voor glamping in Noord-Holland

Boek een accommodatie aan de kust