Camping aan de kust

Bent u op zoek naar een hippe camping aan zee in Nederland? Dan is Camping Waddenzee de camping die u zoekt. Met uitstekende faciliteiten en een ligging om u tegen te zeggen, is Camping Waddenzee de ideale camping voor jong en oud. Komt u vakantie vieren op onze camping aan de kust? Bekijk snel de beschikbaarheid.

Direct vakantie aan de kust boeken

Camping aan de kust in Noord-Holland

Want wat is er nu mooier dan een camping vinden die zowel aan de Waddenzee-kust als de Noordzee-kust ligt?  Op nog geen 20 minuten wandelen staat u bij de Waddenzee, en op een klein half uurtje rijden bent u bij de Noordzeekust. Kortom, de zee is altijd dichtbij. Ziet u zichtzelf ook al vakantie vieren op onze camping aan de kust in Noord-Holland? Lees snel verder over Camping Waddenzee.

Voorzieningen op de camping

Niet alleen een bezoek aan de kust maakt een verblijf op onze camping zo prettig. Ook de voorzieningen op onze camping aan de kust maken een verblijf ontzettend aangenaam. Er is uiteraard goed en schoon sanitair op de camping aanwezig. Daarnaast kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin en genieten bij de animatie. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten georganiseerd. U kunt hierbij denken aan leuke sport activiteiten, knutselwerkjes maken, maar ook spelen op opblaastoestellen en nog veel meer! Het is altijd gezellig bij de animatie.

Uit eten op de camping

Vakantie op onze camping aan de kust? Ook uit eten gaan kan gewoon op de camping. Heeft u tijdens uw vakantie geen zin om zelf te koken? Dan biedt het restaurant de ideale uitkomst. Café Restaurant Waddenzee is dé plek voor een hapje, een drankje en gezelligheid. Met een goedgevulde menukaart is er altijd iets lekkers te bestellen. 

Camping bij Lutjestrand

Camping Waddenzee is een camping aan de kust en in het bijzonder een camping bij Lutjestrand. Vanaf de camping bevindt u zich namelijk al snel op het Lutjestrand. Het is een van de oudste stranden van Noord-Holland, het zand is al meer dan 100.000 jaar oud! 

Camping aan de kust

Het Lutjestrand is dan wel kleinschalig, maar voor kinderen zijn er diverse voorzieningen, waaronder een volleybalnet en watertafel. Activiteiten op het water: gezellig met een sloepje varen, suppen, kiten en windsurfen. Vanaf onze camping bij Lutjestrand start direct uw avontuur op en aan het water. 

Maar ook aan het Amstelmeer

Niet alleen de Noord- en de Waddenzee liggen erg dichtbij. Onze camping bevindt zich namelijk naast het Amstelmeer. Dit voegt nog een extra watermogelijkheid toe aan uw vakantie. Want op het Amstelmeer kunt u ontzettend veel leuke watersporten doen. Lekker zeilen, surfen en kitesurfen bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u ook goed genieten op het strand van het Amstelmeer. U hoeft daarvoor dus niet per sé naar de kust.

Boek direct 

Kom kamperen aan de kust

Heerlijk kamperen aan zee op een van onze ruime kampeerplaatsen. Dat is vakantie vieren op Camping Waddenzee.

Laten we kijken welke kampeerplaatsen u kunt reserveren op onze camping aan de kust. Er is namelijk ruime keuze uit verschillende plekken. Allereerst is er de Kampeerplaats Basic. Dit is een redelijk simpele kampeerplaats. Dit heeft voornamelijk met de oppervlakte te maken: 70m². Voor de rest is hij alles behalve simpel, met water, 10 ampère elektriciteit en zelfs Wifi.

Wilt u hem liever wat groter? Kies dan voor de kampeerplaats standaard. Deze heeft een iets groter oppervlak dan zijn basis-broertje, net wat meer elektriciteit (16 ampère) en een afvoer. 

Kampeerplaats Comfort en Plus

Bent u op zoek naar nóg meer luxe? Kies dan voor de Comfortplaats of de Plus plaats. De Comfortplaats heeft een oppervlakte van 100m², waardoor u hier met elk kampeermiddel terecht kunt. En de Kampeerplaats Plus heeft een oppervlakte van zelfs 120m² en een CAI aansluiting. Dat wordt vakantie vieren in stijl! Ten slotte kunt u ook nog een camperplaats boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Camping Waddenzee, de leukste camping aan de kust.

Een kampeerplaats aan de kust boeken

Camping aan de kust Glamping

Een accommodatie aan de kust

Ook kunt u hele mooie accommodaties aan de kust boeken. Een daarvan is het strakke en moderne Waddenhuis. Dit is een heel ruim appartement, waarin alle luxe zit die u tijdens uw vakantie nodig heeft. Ook kunt u een aantal luxe Safaritenten huren voor glamping in Noord-Holland. Kom naar onze camping aan de kust en ervaar het heerlijke vakantiegevoel. 

Boek een accommodatie aan de kust

Camping bij Hippolytushoef

Camping Waddenzee is een camping bij Hippolytushoef (5 km van de camping), dit dorpje ligt vrijwel aan de kust. Vanaf de camping bevindt u zich snel in dit kleine dorpje. Een dagje weg om lekker te wandelen of fietsen, maar wilt u wel dicht bij de camping blijven? Dan is onze Camping bij Hippolytushoef precies wat u zoekt.