Corona maatregelen

Kamperen aan zee

Camping Waddenzee is met een prachtige ligging aan de Waddenzee en vlak bij de Noordzee bij uitstek de ideale camping om te kamperen aan zee. De kampeerplaatsen op onze camping in Westerland zijn ruim opgezet en beschikken over alle ingrediënten die een topvakantie aan zee mogelijk maken. Voor jong en oud is er elk seizoen van alles te beleven: kanoën, zandkastelen bouwen en surfen. Tijdens uw vakantie op Camping Waddenzee komt u niets tekort! Komt u ook kamperen aan het water? Ontdek Camping Waddenzee in Westerland! 

Kampeervakantie aan de Waddenzee

Bij een vakantie denkt u al snel aan 'zon, zee en strand'. Dit zijn dé ingrediënten voor een aangename, ontspannen vakantie. En dit is exact wat u krijgt op onze camping aan de Waddenzee. Want met een prachtige ligging aan de Waddenzee en vlak bij de Noordzee, geniet u elk seizoen van 'zon, zee en strand'. Het is heerlijk!

De prachtig gelegen kampeerplaatsen aan zee, de ligging en de vele kindvriendelijke faciliteiten maken Camping Waddenzee de perfect vakantiebestemming voor jong en oud! 

Ja, ik wil kamperen aan zee!

Kampeerplaatsen aan zee

Op onze camping aan de kust heeft u verschillende typen kampeerplaatsen; kampeerplaats basic, kampeerplaats standaard, kampeerplaats comfort en kampeerplaats plus. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een stroom- en wateraansluiting. Kampeerplaats comfort en kampeerplaats plus zijn extra voorzien. Deze plaatsen hebben naast de andere aansluitingen ook een CAI-aansluiting. 

Door de vele mogelijkheden is er voor elk type kampeerder een mooi plekje op onze camping te vinden. Bekijk snel de beschikbaarheid en kom heerlijk genieten van een kampeervakantie aan zee. 

Camperplaatsen in Noord-Holland

Bent u op reis met uw eigen kampeermiddel, zoals de camper? Dan is een camperplaats op onze camping de plek voor u! Onze camping in Westerland is het ideale startpunt om Noord-Holland en het waddengebied te ontdekken. Uw ontdekkingstocht begint vanaf onze camperplaatsen! 

Voorzieningen:

  • Oppervlakte: 84m²
  • 16 amp. stroom
  • Water- en CAI-aansluiting
  • Afvoer
  • WiFi

Onze camperplaats

Wat maakt kamperen aan zee op onze camping zo uniek?

Een kampeervakantie op Camping Waddenzee staat geheel in het teken van ultiem genieten en optimaal tot rust komen. Bij aankomst valt het gevoel van rust direct over u heen en kan uw vakantie aan zee direct beginnen. Pak de auto uit, zet uw tentje op en geniet aan het Amstelmeer of de Waddenzee. Daarnaast vindt u de Noordzee op een klein afstand van de camping. De royale kampeerplaatsen, de ideale ligging vlak bij twee zeeën en de prachtige omgeving maken uw kampeervakantie aan zee zeer aangenaam. Komt u ook genieten van de gemoedelijke sfeer op onze camping in Noord-Holland? 

Kamperen aan zee

Vakantiehuis aan zee in Noord-Holland

Verblijft u liever in alle luxe? Dan zijn onze vakantiehuisjes echt iets voor u! De vakantiehuisjes op onze camping in Noord-Holland zijn van alle gemakken voorzien en bieden plek voor maximaal 4 personen. Ons luxe Waddenhuis biedt plek voor maximaal 6 personen. 

Eindeloos veel vakantieplezier

Op onze camping beleeft u samen met de kinderen alleen maar vakantieplezier en heeft u voldoende mogelijkheden om uzelf te vermaken. Zandkastelen bouwen met de kinderen, lunchen of dineren bij Café Waddenzee of een lekker ijsje eten van op de camping gelegen ijssalon. En... wist u dat er tijdens het zomerseizoen een enthousiast animatieteam klaarstaat om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen? Van kinderdisco's tot aan (kinder)bingo's, er wordt voor jong en oud van alles georganiseerd. 

Wat is er te doen in Noord-Holland?

Oké, u gaat een heerlijke kampeervakantie aan zee tegemoet. Maar welke mogelijkheden heeft u eigenlijk in de omgeving? Want ook dat speelt mee of u uw kampeervakantie een groot succes kunt noemen. En laat Camping Waddenzee nou net in de veelzijdigste provincie van Nederland liggen, Noord-Holland. Met tal van grote steden in de omgeving die een breed winkelaanbod hebben, is er aan mogelijkheden geen gebrek. Of wat dacht u van de vele watersporten die u kunt beoefenen? Op slechts 700 meter van de camping ligt het surfstrand. Een toplocatie dus voor watersport! 

Houdt u wel van avontuurlijke ontdekkingstocht, maar bent u de fiets vergeten mee te nemen op vakantie? Geen enkel probleem. Op slechts 800 meter vindt u Sport Nu Fietsverhuur waar u diverse fietsen huren, waaronder dames/heren fietsen, mountainbikes en e-bikes. 

Water, strand, ontspanning en cultuur... In de omgeving van onze camping aan zee vindt u het er allemaal! Kijk hier om inspiratie op te doen.

Boek uw kampeervakantie aan zee