Corona maatregelen

Camping Westerland aan de Waddenzee

Kent u onze camping in het Westerland al?

Camping Waddenzee ligt in het mooiste gebied van Nederland: het Westerland. Dit kleine stukje Nedelrand ligt prachtig tussen het Amstelmeer en de Waddenzee in. U kunt hier lekker de natuur ontdekken, u kunt verschillende leuke en mooie steden bezoeken, u kunt de leukste watersporten en -activiteiten ondernemen en u kunt hier helemaal tot rust komen. Dat maakt een verblijf op camping Waddenzee dat ook zo heerlijk! En doordat u kunt kiezen uit een kampeerplaats of een luxe huuraccommodatie kunt u uw vakantie precies op de manier doorbrengen die u het prettigst vindt!

Wat maakt het Westerland zo mooi?

Het Westerland voelt aan als een eiland. Dat komt misschien omdat het gelegen is in de punt van het voormalige eiland Wieringen. Het Westerland bestaat nog niet zo lang. Pas in de 19e eeuw is het dorp ontstaan door het bouwen van huizen tegen de stuwwallen, die zijn overgebleven na de ijstijd. En zo is het prachtige Westerland ontstaan. Een mooie plek die gekenmerkt wordt door natuur, een liefde voor het water en tóch een eilandgevoel.

Onze camping in het Westerland

Vakantie vieren in het Westerland is heerlijk. Zoals we al zeiden kunt u er heerlijk de natuur in en de leukste watersporten doen. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat u heerlijk kunt kamperen op onze camping. Want een vakantie op Camping Waddenzee op een van onze kampeerplaatsen is altijd onvergetelijk. 

Camping Westerland Waddenzee

Kies een mooie kampeerplaats uit

Aan keuze is er geen gebrek. U kunt op onze camping uit 5 verschillende kampeerplaatsen kiezen. Deze variëren van basic, zoals de Kampeerplaats Basic, tot zeer luxe met eigen sanitair, zoals de kampeerplaats Plus. Doordat u zo'n ruime keus heeft kunt u altijd precies op de manier kamperen die u het prettigst vindt.

Boek hier uw kampeerplaats

Kies voor een luxe accommodatie

Bent u niet echt een kampeerder, maar wilt u wel heel graag genieten van het Westerland? Dan bieden onze huuraccommodaties een goede uitkomst. We bieden op onze camping 2 verschillende stacaravans en een vakantiehuis aan, die elk hun eigen charme hebben. Zo kunt u in het 6 persoons Waddenhuis genieten van alle luxe die u van thuis gewend bent. Wilt u net wat meer het vakantiegevoel ervaren? Ga dan voor de 4 persoons Cabin Lodge. En bent u een romantisch weekendje weg met uw geliefde? Dan is de Tiny Lodge wat u zoekt.

Boek uw huuraccommodatie

Camping Westerland Glamping

Glamping in het Westerland

Bent u wel gek op kamperen, maar heeft u geen eigen kampeermiddel? Of wilt u net wat meer luxe dan uw eigen caravan of tent te bieden heeft? Kijk dan eens naar onze luxe Glamping tenten. Deze luxe en ruimer tenten zijn van alle gemakken voorzien. U kunt bij ons kiezen uit een 6 persoons Glamping Lodge of een Tiny Tent voor 2 personen. Boek ze nu!

Alle faciliteiten voor een onbezorgde tijd

Natuurlijk kunt u op onze camping in het Westerland ook gebruik maken van de beste faciliteiten. De camping beschikt over alle voorzieningen om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken. Zo kunt u met al uw vragen bij onze receptie terecht. Een ijsje eten doet u in onze IJssalon en een hapje eten in het Restaurant. Voor de kinderen worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd, zoals een Zomerprogramma en andere leuke activiteiten. Kortom, er is voor elk wat wils op Camping Waddenzee in het Westerland.

Boek nu uw vakantie