Corona maatregelen

Vakantiehuis Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Noord-Holland? Bekijk dan eens ons luxe Waddenhuis. Dit luxe appartement is geschikt voor 6 personen, wat hem uitermate geschikt maakt voor gezinnen. Het huis beschikt onder andere over een hele ruime woonkamer met een gezellige zithoek, een mooie eethoek en een volledig ingerichte keuken. Maar dat is nog lang niet alles! Komt u ook naar de gezelligste camping van Noord-Holland?

Reserveer het Waddenhuis

Vakantiehuis in Noord-Holland

Naast een ruim woongedeelte, waar u heerlijk kunt relaxen, televisie kunt kijken en uitstekend kunt tafelen, beschikt ons vakantiehuis in Noord-Holland ook over twee moderne badkamers. Van deze badkamers beschikt er één over een bubbelbad. Dat wordt dus lekker bubbelen tijdens uw vakantie. Naast twee luxe badkamers zijn er 3 slaapkamers in het appartement aanwezig. Hier staan boxspring-bedden, waardoor u gegarandeerd heerlijk zult slapen tijdens uw vakantie in ons luxe vakantiehuis in Noord Holland.

Glampigvakantie in Noord-Holland

Wat ook perfect genieten in luxe omschrijft, is een verblijf in een luxe safaritent. Deze kampeertrend, genaamd glamping, begon al in het jaar 2021 en zet alsmaar door. Het is een unieke combinatie van kamperen in de natuur en genieten van luxe en comfort. En op Camping Waddenzee kunt u dit, glamping in Noord-Holland, uiteraard ervaren. Verblijf in een van onze luxe safaritenten, die allen voorzien zijn van luxe bedden, eigen sanitair, een volledig ingerichte keuken en een ruim terras met voldoende zitmogelijkheden.

Vakantiehuis Noord-Holland met bubbelbad

Vakantie in Westerland

Oké, u heeft het vakantiehuis van uw dromen gevonden (daar gaan we voor het gemak maar even vanuit). Wat kunt u allemaal doen tijdens uw vakantie vanuit dit huis? Nou, meer dan genoeg. Het vakantiehuis ligt namelijk in het Westerland, voor sommigen een van de mooiste gebieden van Nederland. Westerland ligt op een ideale plek tussen de Waddenzee en de Noordzee. Hierdoor liggen een aantal activiteiten tijdens uw vakantie voor de hand. Zo kunt u ideaal Wadlopen, gemakkelijk vanuit uw vakantiehuis, u kunt heerlijke strandwandelingen maken, de leukste wateractiviteiten doen en natuurlijk de regio ontdekken. Want er is veel te zien rondom ons vakantiehuis in Noord-Holland. 

Steden in Noord-Holland

Bijvoorbeeld leuke steden en natuur. Want Noord Holland kent een heleboel leuke steden die u kunt bezoeken. Den Helder is zo'n stad waar tal van interessante musea en bezienswaardigheden te vinden zijn. In Den Helder kunt u bijvoorbeeld het Marinemuseum bezoeken. Het Marinemuseum verteld de geschiedenis van de Nederlandse Marine. U kunt hier zelfs een echte onderzeeboot bezoeken en bekijken. Dit is absoluut een aanrader als u naar Den Helder gaat.

Andere leuke steden in Noord-Holland die u kunt bezoeken:

Vakantiehuis in Noord-Holland - Callantsoog

Genieten in Callantsoog

Ook kunt u naar Callantsoog. Dit is een van de oudste badplaatsen van Nederland. We hadden het eerder al over een heerlijke strandwandeling: dit is de plek om die wandeling te maken. De stranden van Callantsoog zijn prachtig. En er wappert een blauwe vlag, wat betekent dat het strand mooi, schoon en veilig is. Ideaal voor een dagje strand dus. 

De natuur van Westerland

Vanuit uw vakantiehuis kunt u ook goed de mooie natuur van Westerland ontdekken. Bijvoorbeeld door deze route te volgen. Deze leidt u langs de keileembulten en de holle weggetjes van het Westerland. U ontdekt hier de mooie geschiedenis van de regio en al zijn schoonheid.

Boek uw vakantiehuis in Noord Holland

Er is heel veel moois te zien en te doen in Noord-Holland. Genoeg reden dus om te komen genieten in ons mooie Waddenhuis. Reserveer hem nu, en verzeker uzelf van een plekje in het Westerland.

Boek het vakantiehuis